Eng  Eng Malay  Malay      
E-Mail: Kata Laluan:
Mengenai Kami
Hubungi Kami
Akaun Saya
Aktiviti
Checkout
Blog
Sign Up
   Laman Utama » Why BeliOnline.com.my Lupa Kata Laluan?  
 
Pembayaran secara online dengan kad kredit Visa / MasterCard / Kad ATM boleh digunakan.
 
Yang Terbaru lagi  
LadyLove Mix 1 Kotak
LadyLove Mix 1 Kotak
 RM57.00 
Ganjaran: 5.00 kredit
 
Carian Pantas  
 
Gunakan katakunci untuk cari produk yang anda cari.
Carian Lanjut
 
Kategori  
Lady Love
 
Pengguna Baru  
Kenapa BeliOnline.com.my

Kebaikan BeliOnline

Bagaimana Sertai dan Beli

Bagaimana Membayar
 
Pengeluar  
 
Maklumat  
Penghantaran & Kembali

Notis Privasi

Peraturan Penggunaan

Hubungi Kami
 
Why BeliOnline.com.my

Apakah masalah yang terbesar pada masa kini?

Tidak cukup MASA !!! Setiap orang menhadapi masalah ini.

Setiap orang menghadapi isu ini, tetapi sehingga kini, tiada penyelesaian. Mengapa kita menghadapi tidak cukup masa? Sebab kita mempertaruhkan masa untuk mencari wang melalui pekerjaan. Kita perlukan wang, jadi kita “menjual” masa kita untuk dapatkan wang. Jika kita memerlukan lebih wang, maka perlu menjual lebih masa lagi. Kelak, kita bakal menghabiskan banyak masa bekerja untuk mencari wang semata-mata, maka kita tiada masa untuk perkara-perkara yang lain.

Apakah penyelesaiannya?

"Membeli dengan bijak, bukan dengan lebih murah."

Majalah Fortune menggelarkan Milenium Baru ini sebagai "Era Pembeli." Dan untuk alas an yang bagus. Dengan kecanggihan sistem membeli secara on-line dan kelebaran rantaian potongan harga yang hebat, ganjaran yang hebat, dan kos yang akan menurun, bakal menjimatkan para pembeli berbilion ringgit setiap tahun.

Tetapi tunggu dulu – adakah pembeli benar-benar “berjimat” apabila mereka membeli pada harga diskaun yang pasaraya besar iklankan ? Atau pembeli masih berbelanja hingga beratus ringgit, manakala pemborong utama dan pemborong mencatat rekod keuntungan yang tinggi ?

 

Apabila anda membeli sesuatu barang yang berharga RM 100 pada potongan diskaun 40%, anda tidak “jimat” RM 40, malah anda telah membelanjakan RM 60 !!!  Apabila anda membelanjakan RM 60 pada asas kemampuan anda untuk sesuatu pembelian, anda bukan saja kehilangan RM 60, malah anda melepaskan peluang pelaburan yang bakal menggandakan RM 60 itu. Sebab itulah perbelanjaan merupakan ruang kebocoran kepada kemampuan anda – pembelian mengambil daripada anda, bukannya menambah kepada asas anda.

Kenyataannya, majority besar pembeli tidak akan dapat satu cara baru untuk menukar "pembelian mejadi keuntungan". Ini kerana terikat dengan iklan dan pengaruh untuk membeli barangan dan perkhidmatan yang mempunyai susut nilai. Pemikiran pembeli hanyalah untuk membelanjakan wang, yang mana membawa kepada pengurangan aset dan impian yang terhad.

Pasaraya besar yang menjual barangan pada harga murah untuk pelanggan dalam ertikata yang lain, mendapat keuntungan, mencatat keuntungan yang lumayan semakin hari kepada diri mereka saja dan pemegang saham mereka saja. Semua pengguna sekarang perlu menukar cara membeli demi untuk mendapatkan keuntungan sambil membeli itu.  

Hari ini, terima kasih kepada konsep yang merungkai paradigma yang dipanggil "Pemikiran Pengguna Bijak", kini kita mampu menikmati kedua-duanya – kita mampu menjana kekayaan sambil berbelanja! Ini yang saya maksudkan dengan pemikiran pembeli bijak ialah “membeli dengan bijak, bukan dengan murah.”

Pengguna Bijak mendapat lebih kerana mereka berfikiran seperti sebuah pasaraya. Jika anda memiliki sebuah pasaraya, anda tentu tidak akan membeli dari kedai runcit bukan? Malahan pembeli bijak memiliki “Pasaraya=OnlineShop” mereka sendiri iaitu "SawdaOnline.com". Pembeli bijak belajar membeli dari OnlineShop-Sendiri dan menggalakkan rakan-rakan yang lain melakukan perkara yang sama dan ini mendatangkan keuntungan walau semasa mereka berbelanja. Pembeli bijak berurusniaga untuk mereka sendiri…bukan melalui cara lama lagi.

Ianya adalah konsep yang mudah dengan menrevolusikan cara kita membeli dan bekerja. Apabila anda menukar cara pemikiran anda dan cara pembelian anda dari pemikiran pembeli jangka pendek kepada pemikiran pembeli bijak jangka panjang, anda mampu mengubah hidup anda.

Jangan perlekehkan impian anda! Mari kita lakukannya !!! Di zaman internet ini ia boleh di capai dimana saja bila-bila masa.

Rujuk rakan taulan anda untuk membeli secara online di SawdaOnline.com

Melalui SawdaOnline.com anda boleh mendapat ganjaran TUNAI untuk setiap rujukan kawan anda. Daftarlah sekarang sebagai Pengguna Bijak, belilah secara online.

Sekarang PERCUMA.

 

MULTIBIZ MARKETING (002043617-D)
No.36 Floor, Menara Maxis, KLCC
Kuala Lumpur City Centre,
50088 Kuala Lumpur,
Malaysia.
Tel:016-442 7228 Fax: 03-
2615 2699

Email: multibizmarketing@gmail.com

Teruskan
Mei
21
Isnin
2018
 
Troli Beli Belah lagi  
1 x LadyLove Day 1 Kotak
RM57.00
 
Jualan Terbaik  
01.LadyLove Mix 1 Kotak
02.LadyLove Panty Liner 1 Kotak
03.LadyLove Day 1 Kotak
04.LadyLove Day 1 Pack
05.LadyLove Mix Value 10 Kotak + Percuma 2 Kotak
 
Ulasan lagi  

Tiada ulasan tentang produk buat masa ini
 

|  Notis Privasi | Penghantaran & Kembali | Peraturan Penggunaan | Hubungi Kami | 


Copyright © 2018 BeliOnline.com.my