Eng  Eng Malay  Malay      
E-Mail: Kata Laluan:
Mengenai Kami
Hubungi Kami
Akaun Saya
Aktiviti
Checkout
Blog
Sign Up
   Laman Utama » Mengenai Kami Lupa Kata Laluan?  
 
Pembayaran secara online dengan kad kredit Visa / MasterCard / Kad ATM boleh digunakan.
 
Yang Terbaru lagi  
LadyLove Day 1 Pack
LadyLove Day 1 Pack
 RM15.00 
Ganjaran: 1.00 kredit
 
Carian Pantas  
 
Gunakan katakunci untuk cari produk yang anda cari.
Carian Lanjut
 
Kategori  
Lady Love
 
Pengguna Baru  
Kenapa BeliOnline.com.my

Kebaikan BeliOnline

Bagaimana Sertai dan Beli

Bagaimana Membayar
 
Pengeluar  
 
Maklumat  
Penghantaran & Kembali

Notis Privasi

Peraturan Penggunaan

Hubungi Kami
 
Mengenai Kami

MultiBiz Marketing telah ditubuhkan pada tahun 2010. Kami telah berjaya menyediakan satu laman ecommerce melalui www.BeliOnline.com.my yang memberi satu cara penempahan online yang menyenangkan pelanggan dan BeliOnline Agen  buat tempahan 24 jam sehari. Dengan ini kami telah berjaya menggabungkan teknologi internet dengan urusan perniagaan harian kami tanpa sempadan (Global). 

Pengalaman kami dalam bidang perniagaan trading dan juga ICT membolehkan kami berjaya membina laman web "eDagang" kami iaitu BeliOnline.com.my . Hari ini kita tidak dapat lari dari dunia internet. Setiap hari pengguna internet akan bertambah, beribu-ribu pengguna baru internet dilahirkan setiap hari di seluruh dunia. Pada tahun 2009 pengguna internet di Malaysia akan mencecah lebih dari 15 juta orang.

BeliOnline.com.my dapat memberi peluang kepada semua agen dan pelanggan  menceburi perniagaan bisnes e-Dagang. Kami bersedia memberi bantuan dari segi pengajaran dan latihan cara mengguna e-Commerce yang betul melalui laman web BeliOnline.com.my

Melalui BeliOnline.com.my ia dapat meningkatkan perkhidmatan pelanggan yang lebih baik dimana pelanggan boleh menempah produk kami secara online . e-Dagang adalah "trend" terkini yang menjadi semakin popular di seluruh dunia. Agen BelinOnline akan membuat penghantaran terus kepada pengguna yang membuat tempahan. Seterusnya kita  dapat melibatkan diri dalam perniagaan e-Dagang (e-Commerce) dan memberi peluang kepada semua Agen  BelinOnline memperkembangkan pasaran mereka tanpa sempadan.

Pelanggan juga berpeluang menjana  pendapatan lumayan  dengan memperkenalkan produk Sawda kepada seberapa ramai kenalan dan mendapat ganjaran tunai secara online.

Usahawan BeliOnline

Anda akan mendapat ganjaran jualan RM2 bagi setiap unit produk dan RM3 sebagai ganjaran penghantaran sebagai BeliOnline Agen (BOA) kami. Jumlah keseluruhan ialah RM5 seunit. Rebutlah peluang ini segera dan anda boleh memperkenalkan perniagaan e-Dagang ini kepada kenalan anda di pejabat, jiran dan peniaga, kedai, restoran dan sebagainya  secara sambilan atau sepenuh masa. 

BeliOnline Agen (BOA)

Agen-agen kami sentiasa bersiap sedia membuat penghantaran di seluruh Malaysia. Daftarlah sekarang untuk menjadi Sawda Online Agen (BOA) dan dapatkan ganjaran RM5 bagi setiap kotak Kopi Sawda. Pelanggan anda juga kekal selamanya bersama anda walau dimana mereka berada. Inilah keyunikan sistem ganjaran BOA eDagang kami. Kami boleh tujukkan bagaimana BOA berpeluang mendapat keuntungan sehingga RM40,000++ setahun. Sila hubungi kami untuk maklumat lanjut. Kami akan melancarkan banyak produk berasaskan habbatus sawda baru lagi ini akan menambahkan pendapatan BOA.

Top Up

Untuk memudahkan pelanggan, kami telah menyediakan Sistem Top Up yang mudah. Anda boleh memindahkan kredit kepada pelanggan baru untuk membuat pembelian secara Online tanpa berbaris di bank untuk membuat pembayaran.

Kami juga yakin dan percaya dengan penggunaan teknologi internet ia dapat meningkatkan taraf  kehidupan dan menikmati keistimewaan ICT seterusnya menyahut seruan kerajaan kearah Wawasan 2020. Kami menggalakan semua pelanggan  sekalian menghubungi kami sekarang untuk mengambil peluang keemasan ini demi melibatkan diri dibidang pernigaan e-Dagang BelinOnline. Permohonan Agen Secara Online (click)

 

Daftarlah sekarang dan belilah secara online  dapat ganjaran tunai  semudah minum kopi.

Pejabat Urusan

MULTIBIZ MARKETING (002043617-D)
No.36 Floor, Menara Maxis, KLCC
Kuala Lumpur City Centre,
50088 Kuala Lumpur,
Malaysia.
Tel:016-442 7228 Fax: 03-
2615 2699

Email: multibizmarketing@gmail.com

 

Waktu Pejabat:

Isnin - Jumaat 9.00 pagi - 5.00 petang

Sabtu 9.00 pagi - 1.00 petang

E-mails:
eMail : MultibizMarketing@gmail.com


Akaun Bank:


Account Name: MULTIBIZ MARKETING

Company Reg. No:002043617-D

Account No.: 31769-11727

Account Name: MULTIBIZ MARKETING
Company Reg. No: 002043617-D
Account No.:
562012-007276

 

 

Teruskan
Mei
21
Isnin
2018
 
Troli Beli Belah lagi  
1 x LadyLove Day 1 Kotak
RM57.00
 
Jualan Terbaik  
01.LadyLove Mix 1 Kotak
02.LadyLove Panty Liner 1 Kotak
03.LadyLove Day 1 Kotak
04.LadyLove Day 1 Pack
05.LadyLove Mix Value 10 Kotak + Percuma 2 Kotak
 
Ulasan lagi  

Tiada ulasan tentang produk buat masa ini
 

|  Notis Privasi | Penghantaran & Kembali | Peraturan Penggunaan | Hubungi Kami | 


Copyright © 2018 BeliOnline.com.my